Ja tam nie mam nic przeciwko większa konkurencja lepsza motywacjaszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada
Gdzie ma być to coś ?
- Abarth
- Spamer :P
- Miejscowość: Zawiercie
- Auto: Uno 1.3T
Re: Gdzie ma być to coś ?
...::: Italian Pocket Rocket Fiat Uno Turbo MK1 Project
New Episode 500+ In progress
STAGE II 258Km & 311Nm
https://www.facebook.com/ItalianPocketRocket

STAGE II 258Km & 311Nm

- omagi
- Aktywny użytkownik
- Auto: Punto GT
Może dla kogoś tak ale ja będę robił samochód dla siebie wiec nie będę konkurował. A tak szczerze to nie widzialem żadnego fiata turbo w zawierciu poza coupe xD a mieszkam tu od urodzenia hahahaAbarth pisze:Ja tam nie mam nic przeciwko większa konkurencja lepsza motywacjaszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada
![]()
![]()
- Abarth
uuu to mało jeszcze widziałeśomagi pisze:Może dla kogoś tak ale ja będę robił samochód dla siebie wiec nie będę konkurował. A tak szczerze to nie widzialem żadnego fiata turbo w zawierciu poza coupe xD a mieszkam tu od urodzenia hahahaAbarth pisze:Ja tam nie mam nic przeciwko większa konkurencja lepsza motywacjaszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada
![]()
![]()
dobra nie róbmy off top'a
...::: Italian Pocket Rocket Fiat Uno Turbo MK1 Project
STAGE II 258Km & 311Nm

STAGE II 258Km & 311Nm

- omagi
- Aktywny użytkownik
No tak ^^ Zawsze jak będzie czas to mozemy sie zgadac i ogladnac swoje sprzety
Ja tak samo nie przeciagam tego wypelniacza 
-
megazord
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: slask
- Auto: Inne
Nie liczy się ilość tylko jakośćszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada
omagi czy to jest to PGT z BB co tak długo wisiało na otomoto i za śmieszne pieniądze poszło?
- omagi
- Aktywny użytkownik
Zależy jakie masz na myśli. Tak było na otomoto. Ja go znalazlem przez allegro. Jest zadbany ni nie zniszczony tylko byla wymieniana maska zderzak i lewe nadkole. Na szczęście nic wiecej nie bylo wymieniane czyli nic nie klepane itpmegazord pisze:Nie liczy się ilość tylko jakośćszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada
![]()
![]()
![]()
omagi czy to jest to PGT z BB co tak długo wisiało na otomoto i za śmieszne pieniądze poszło?
-szymons1990- a ty coś wiesz o tym samochodzie?
- szymons1990
- Zaawansowany użytkownik
- Miejscowość: Myslowice
widziałem na allegro ale nie ogladałem wiec nic ciekawego ci nie powiem
PGT T25
- RattuS
- Obserwator
- Miejscowość: Bielsko-Biała
Punciak z BB, był na oto-moto i allegro. Miałem okazję jechać tym autem, bo byłem zainteresowany kupnem.
Powiem tak: fakt nie jest zniszczony, ale też daleko mu do takiego stanu jaki jest u mnie <pozdro dla rafała
> Środek jest w porządku, z zewnątrz to już tak różowo nie jest. Buda poobijana i widać że 'była robiona' ale nie wiadomo jaki ma stan faktyczny, bo poprzedni właściciel twierdził że w takim stanie auto kupił i jeździł bez problemów. Punciak był używany przez jego żonę na trasie dom-praca-dom. Niestety nie wiadomo jak był przy tym traktowany i czy to mogło wpłynąć na 'porażającą' moc silnika: czysta seria, ale kompletnie bez mocy, turbina ledwie ładuje i przyspieszenie jest takie ja w 75. Przy kolektorze ssącym brakowało jednego z przewodów podciśnienia, który na szybko podpięliśmy u mnie w garażu z ósmym z delikatną nadzieją, że może marchew zgaśnie i coś się poprawi, ale lipa
Po dłuższym zastanowieniu darowałem sobie to auto bo właściwie cena mówiła wszystko. Sądzę że musiałbym dorzucić do tego drugie tyle, żeby zaczęło działać i wyglądać
Powiem tak: fakt nie jest zniszczony, ale też daleko mu do takiego stanu jaki jest u mnie <pozdro dla rafała
Po dłuższym zastanowieniu darowałem sobie to auto bo właściwie cena mówiła wszystko. Sądzę że musiałbym dorzucić do tego drugie tyle, żeby zaczęło działać i wyglądać
- Ósmy
- Użytkownik
- Miejscowość: BIELSKO-BIAŁA
Haha dobrze mówisz Szczur
Poza tym on calutki był malowany
Prawy próg wciśnięty pod nakładką, hamulec z tyłu trzymał, brak jakiegokolwiek doładowania, on sie toczył, a nie jechał. Mam nadzieje ze go kolego ogarniesz i będziesz zadowolony
Fakt środeczek zadbany
PS: Gaśnie już marchewa?
PS: Gaśnie już marchewa?
PUNTO GT 1,4 TURBO
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów... sztuką jest zrobić to bez nich...
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów... sztuką jest zrobić to bez nich...
- omagi
- Aktywny użytkownik
Tak samochód może troszkę poobijany ale mi to nie przeszkadza może tylko 2 odcienie (to co było wymieniane. Samochud nie był malowany tylko maska zderzak i nadkole i dlatego jest mała różnica w odcieniu( jakis frajer malowal =_=) Środek zas w rewelacyjnym stanie i w skórze. Silnik w niezłym stanie poza wałkiem. Czujnik jest przestawiony wiec dlatego swieci marchewa. Turbomaniak zmieni mi pasek i ustawi czujnik i nie bedzie swiecic bo blad od niego wychodzil. W już jeżdzi normalnie bo okazalo sie ze byl walniety wasburg czy cos takiego to co steruje turbina. Po odpieciu wężyka od przekaznika zasuwa tak ze masakra i laduje ponad na czerwone. nie prubowalem w pelni bo szkoda turbiny. Zamowilem mbc i bova to bedzie wszystko ok. A kupiłem go za 4300
wsadze z 100zł w czesci zeby jezdzil nie wliczam mbc i bova bo to nie czesci tylko bajer
i bedzie ok no paza zderzakiem bo musze wymienic jakies 75 zł do malowania bo zaslania IC.
No i chyba tyle. Samochodzik ładny może to Turbomaniak potwierdzić
To dobrze ze bylo to uszkodzone bo tak to by jesz dużo wczesniej poszedl a tak to jestem zadowolonym użytkownikiem. Pracuje równo i ladnie wkreca sie na obroty 
Pozdro dla wszystkich. Jak zrobie bryczke to wsadze jakies wypasne foty
No i chyba tyle. Samochodzik ładny może to Turbomaniak potwierdzić
Pozdro dla wszystkich. Jak zrobie bryczke to wsadze jakies wypasne foty
- majster1988
- Użytkownik
Nie chcialbym Cie martwic ale sadzac po cenie :
1. Albo to faktycznie okazja od goscia nie wiedzacego co wogole posiada...
2.Albo studnia bez dna ktora po niedlugim uzytkowaniu bedzie sie nadawac do remontu(mam nadzieje ze sie myle)
Mowie to ze swojego doswiadczenia, bo gdybym jeszcze raz mial kupowac gt to na takie ponizej 10tys bym nawet nie patrzyl.
Niemniej jednak zycze powodzenia w modach i uzytkowaniu.
1. Albo to faktycznie okazja od goscia nie wiedzacego co wogole posiada...
2.Albo studnia bez dna ktora po niedlugim uzytkowaniu bedzie sie nadawac do remontu(mam nadzieje ze sie myle)
Mowie to ze swojego doswiadczenia, bo gdybym jeszcze raz mial kupowac gt to na takie ponizej 10tys bym nawet nie patrzyl.
- omagi
- Aktywny użytkownik
Tak oni nie wiedzieli ile to jest warte i byla im bardzo kasa potrzebna bo jak bym go nie kupil to by jakis znajomy im nie przywiózł kombiaka z niemcowni.majster1988 pisze:Nie chcialbym Cie martwic ale sadzac po cenie :
1. Albo to faktycznie okazja od goscia nie wiedzacego co wogole posiada...![]()
- Ósmy
- Użytkownik
- Miejscowość: BIELSKO-BIAŁA
Hmm wracając do lakieru to polecam go dobrze ogladanac:) szczególnie uszczelki i naklejki pod tylnymi szybkami
pod tylna klapą również
Ok nie w tym rzecz. Auto ma jeździć, a potem wygladać
To dobrze że znaleźliście przyczyne
Życze udanych modyfikacji oraz tego by Cię nie zawiódł
POZDRAWIAM
PUNTO GT 1,4 TURBO
- RattuS
- Obserwator
- Miejscowość: Bielsko-Biała
"wsadze z 100zł w czesci zeby jezdzil [...] i bedzie ok no paza zderzakiem bo musze wymienic jakies 75 zł do malowania"
omagi powodzenia życzę w użytkowaniu, popatrz pod uszczelki jak mówi ósmy to zobaczysz trochę więcej niż dwa odcienie lakieru
omagi powodzenia życzę w użytkowaniu, popatrz pod uszczelki jak mówi ósmy to zobaczysz trochę więcej niż dwa odcienie lakieru
- BARTEKcoupe
- Miejscowość: Skarżysko Kamienna
- Auto: Inne
nie stresować chłopaka
i może koniec OT 
Punto GT >1.4 >> 1.4 k14 >>> 1.4 GT20s >>>> 2.0 16vt >>>>> 1.6 GT20s>>>>>>Coupe 20vt
.....psss......pssss.....pssssss
.....psss......pssss.....pssssss