Ja tam nie mam nic przeciwko większa konkurencja lepsza motywacjaszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada

Ja tam nie mam nic przeciwko większa konkurencja lepsza motywacjaszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada
Może dla kogoś tak ale ja będę robił samochód dla siebie wiec nie będę konkurował. A tak szczerze to nie widzialem żadnego fiata turbo w zawierciu poza coupe xD a mieszkam tu od urodzenia hahahaAbarth pisze:Ja tam nie mam nic przeciwko większa konkurencja lepsza motywacjaszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada
![]()
![]()
uuu to mało jeszcze widziałeśomagi pisze:Może dla kogoś tak ale ja będę robił samochód dla siebie wiec nie będę konkurował. A tak szczerze to nie widzialem żadnego fiata turbo w zawierciu poza coupe xD a mieszkam tu od urodzenia hahahaAbarth pisze:Ja tam nie mam nic przeciwko większa konkurencja lepsza motywacjaszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada
![]()
![]()
Nie liczy się ilość tylko jakośćszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada
Zależy jakie masz na myśli. Tak było na otomoto. Ja go znalazlem przez allegro. Jest zadbany ni nie zniszczony tylko byla wymieniana maska zderzak i lewe nadkole. Na szczęście nic wiecej nie bylo wymieniane czyli nic nie klepane itpmegazord pisze:Nie liczy się ilość tylko jakośćszymons1990 pisze:ja juz niemoge, kolejna fura u zawierciakówza jakis czas wszystkie pgt do zawiercia pojada
![]()
![]()
![]()
omagi czy to jest to PGT z BB co tak długo wisiało na otomoto i za śmieszne pieniądze poszło?
Tak oni nie wiedzieli ile to jest warte i byla im bardzo kasa potrzebna bo jak bym go nie kupil to by jakis znajomy im nie przywiózł kombiaka z niemcowni.majster1988 pisze:Nie chcialbym Cie martwic ale sadzac po cenie :
1. Albo to faktycznie okazja od goscia nie wiedzacego co wogole posiada...![]()
2.Albo studnia bez dna ktora po niedlugim uzytkowaniu bedzie sie nadawac do remontu(mam nadzieje ze sie myle)
Mowie to ze swojego doswiadczenia, bo gdybym jeszcze raz mial kupowac gt to na takie ponizej 10tys bym nawet nie patrzyl.
Niemniej jednak zycze powodzenia w modach i uzytkowaniu.