Ja osobiście wole kupić w średnim stanie i robić go powoli,bo wtedy wiem co mam.Nie ma co się oszukiwać GT-eka ciężko kupić.Czasami "zmodzone" auto może się okazać duuużą minąmrowczan pisze:Chemmist kiedys regenerowal ihi we Wrocku i u niego przelatala ponad 10 tys, u mnie 20 tys, na koncu pompowala 1,3b i po wyjeciu byla naprawde ok - minimalny luz poprzeczny, zero wzdluznego - prawie jak nowka. Ale takie regeneracje zdarzaja sie raz na 100Kup to, co pisalem wczesniej i bedziesz zadowolony - Zibi ma filmiki, jak to fajnie wstaje, a i wydajnoscwiowo bije na leb seryjne ihi
Lepiej wydac na nowa 1300zl, niz na regenracje 800zl i za 2 tygodnie miec powtorke z rozrywki.
Poza tym tak, jak mowil Devil - chora oszczednosc - ktos zamiat kupic pewnie, zmodzone auto za 12tys woli wziac "okazyjna" padake za 8tys i wlozyc w nia w ciagu najblizszych pary miesiecy drugie tyle, zeby to tylko jakkolwiek jezdzilo. Oto Polska wlasnie
Tylko ze to "robienie powoli" w ciagu roku przekroczy dwukrotnie wartosc samochodu, o straconym czasie i nerwach nie wspomneGrzegorz1987 pisze:Ja osobiście wole kupić w średnim stanie i robić go powoli,bo wtedy wiem co mam.Nie ma co się oszukiwać GT-eka ciężko kupić.Czasami "zmodzone" auto może się okazać duuużą minąmrowczan pisze:Chemmist kiedys regenerowal ihi we Wrocku i u niego przelatala ponad 10 tys, u mnie 20 tys, na koncu pompowala 1,3b i po wyjeciu byla naprawde ok - minimalny luz poprzeczny, zero wzdluznego - prawie jak nowka. Ale takie regeneracje zdarzaja sie raz na 100Kup to, co pisalem wczesniej i bedziesz zadowolony - Zibi ma filmiki, jak to fajnie wstaje, a i wydajnoscwiowo bije na leb seryjne ihi
Lepiej wydac na nowa 1300zl, niz na regenracje 800zl i za 2 tygodnie miec powtorke z rozrywki.
Poza tym tak, jak mowil Devil - chora oszczednosc - ktos zamiat kupic pewnie, zmodzone auto za 12tys woli wziac "okazyjna" padake za 8tys i wlozyc w nia w ciagu najblizszych pary miesiecy drugie tyle, zeby to tylko jakkolwiek jezdzilo. Oto Polska wlasnie
BARTEKcoupe pisze:Zgadzam się z mrówczanem. Jeśli miałbym drugi raz kupować wolałbym dołożyć i kupić auto zmodzone.
DeviL pisze:mrowczana woz byl dobry i kazdy wiedzial co tam jest ,a cene za woz tez mial dobra a i tak pol roku sprzedawal i mial wielu pieniaczy na telefonie/ggWielu wydaje sie ,ze mody sa tanie ,ze sami se poradza ze wszystkim a potem jak podlicza to wychodzi kosmos . Ale mrowczan wozu juz nie ma i chyba na rynku nie ma tak zadbanego pgt 200km