Kto co i gdzie podpuszczał na drodze?

Dyskusje "o wszystkim" i "o niczym" ;-)

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

Awatar użytkownika
ziolko
Obserwator
Auto: Uno 1.3T

Kto co i gdzie podpuszczał na drodze?

Post autor: ziolko »

Ostatnio, jak dogonił mnie gość w Astrze gsi na trzecich światłach to niezłą miał minke jak zobaczył co dogonił z wielkim trudem. :lol: A jak tam u was koledzy z sytuscjami na drodze? Czysta ciekawość.
ZIOLKO
marcin77
Spamer :P

Post autor: marcin77 »

jak widzą mój czarny "rupieć" to stają na drugim pasie myśląc że ledwo tocze się, co niektórzy stojąc za mną po dopiero zaczynają chwytać o co chodzi :lol: , część myśli że to sticker (na tylnej klapie i chlapacze mają napis turbo) czyli jakaś litrówa albo D
lancia dedra 2.0t
spavatch
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: spavatch »

Ja celuje wysoko, wkurzam typow w ciezkich przypakowanych lymuzynach typu 280E, Omega MV6 czy Camry V6 :D.
Spavatch
Wrum-Psss-Zium CLUB

Vanishing Point GT ;]
Awatar użytkownika
murcki
1.4 turbo i.e.
Kontakt:

Post autor: murcki »

spavatch pisze:Ja celuje wysoko, wkurzam typow w ciezkich przypakowanych lymuzynach typu 280E, Omega MV6 czy Camry V6 :D.
Wiesz, ale punto chyba nie wywołuje aż takich skrajnych reakcji, jak w wypadku zwykłego, starego, rozpadającego się, kanciastego uno :wink:
KWK murcki - At Your Side

Obrazek
Awatar użytkownika
ziolko
Obserwator

Post autor: ziolko »

audi cabrio 2.8 nie dało rady natomiast A8 4.2 Quatro niestety od 100 km/h zrobiło swoje. :cry:
ZIOLKO
ziuzio
Miejscowość: krakooff
Auto: Uno 1.4T

Post autor: ziuzio »

Mój UT ostatnio szedł na równo z Bejcą 740 :twisted: , ale widać że pojemność tam robiła swoje, tylko że mój mały kochany Wymiatacz pali pewnie dwa razy mniej i łatwiej się parkuje :D .
marcin77

Post autor: marcin77 »

ziuzio pisze:Mój UT ostatnio szedł na równo z Bejcą 740 :twisted: , ale widać że pojemność tam robiła swoje, tylko że mój mały kochany Wymiatacz pali pewnie dwa razy mniej i łatwiej się parkuje :D .
to ja po kupnie u siebie volvo 850 ganiałem od świateł do świateł i gość za nic nie mogł odejść :lol: , ale przyciskać musiałem :wink:
lancia dedra 2.0t
spavatch
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: spavatch »

murcki pisze:Wiesz, ale punto chyba nie wywołuje aż takich skrajnych reakcji, jak w wypadku zwykłego, starego, rozpadającego się, kanciastego uno :wink:

Tu Ci musze przyznac racje :) - Uno to prawdziwy "opadacz szczek" :D. Sam bym sie zdziwil ;).

Chociaz Punto tez kojarzy sie raczej z nauka jazdy niz czyms co trudno dogonic :lol:.
Spavatch
Wrum-Psss-Zium CLUB

Vanishing Point GT ;]
leon20vt
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: leon20vt »

Ja dziś miałem ubaw swoim uniaczem :lol:

Po wystrojeniu nowej racingowej mocy na jutrzejsze zawody w drodze do domu złapałem na trasie nowego E-Klasse coś 320 Diesel czy cos takiego . Nie mógł odejść , a do 160 leciutko sie zbliżałem . Kolesie o tak robili : :shock: :shock: :shock: jak im stare 18letnie rozpadające się w kolorach huty z domieszką szpachli UNO pod zderzak dochodziło .

Za to właśnie kocham to auto - robi w jaja 90% driverów .
YAMAHA R1 '05 + mocne autko .
Yaninnya
Użytkownik

Post autor: Yaninnya »

To ja dodam skromnie w tym wątku, że jeszcze przy pierwszej "ewolucji" mojego CC chciałem wyprzedzić Imprezkę STI (na Świętokrzyskiej w Warszawie). Gość się spiął, przeredukował, ja też z myślą, że w sumie żaden wstyd dostać baty od Imprezy jadąc Cienkim, ale dość lekko go wyprzedziłem. Na światłach z Marszałkowską nie chciał ze mną rozmawiać :lol: . Patrzył się twardo przed siebie. Ciekawiło mnie, co sobie myśli (nawet zderzaków nie mam pomalowanych a la Sporting).
ziuzio
Miejscowość: krakooff
Auto: Uno 1.4T

Post autor: ziuzio »

Odgrzewam 'kotleta' :) .

Dzisiaj wracając do domu stałem na światłach i nagle nieźły huk jak zacząłem ruszać, więc myślę że pewnie mi się wydech rozleciał :lol: , ale ruszam i nagle śmignął mi ze 100km/h jakiś motorek, który właśnie emitował ten huk :D . Niewiele myśląc but do samej podłogi lecę za nim, na kolejnych światłach już robiło się zielone więc udało mi się trochę dojść gościa na motorku, motorek do Honda 9xx RR :twisted: . Następna prosta za światłami jest nieźle 'zakolejona' więc koleś trochę odpuścił i miałem szansę go dojść :D . Do kolejnych świateł dojechałem pierwszy, on zaraz za mną-czerwone :twisted: . Żółte, zielone i ruszamy, moje 1 i 2 ja z przodu, koleś ciągnie ładnie na jedynce jeszcze :twisted: , ja wpinam 3, on 2 dopiero i jak wszedł mu silnik na obroty znowu ten huk i moja fura zostaje z tyłu jakbym ręczny zaciągnał :evil: , ale to jeszcze się dopracuje żeby taka sytuacja się nie powtórzyła :P
ODPOWIEDZ