Oj dłubią dłubia i wydłubać nie mogą. Jak zobaczyłem dzisiaj jak wygląda wiązka kabli nad skrzynką bezp. to odechciało mi się jej przekładać
Ale prace trwają..
ziuzio pisze:Śpią, pracują, wegetują w szkole-możliwe, ale zapewne dłubia przy UTach i mozolnie wydłubują kolejne km żeby zadziwić kolejne dresowozy na światłach
niektórym nie chce się (czyli ja), zbieram materiały , czekają na lepsząpogode
ziolko pisze:Oj dłubią dłubia i wydłubać nie mogą. Jak zobaczyłem dzisiaj jak wygląda wiązka kabli nad skrzynką bezp. to odechciało mi się jej przekładać
Ale prace trwają..
ja narazie nie zaglądam tam, tylko przyuważyłem w tamtych okolicach dużo taśmy izolacyjnej
ziuzio pisze:Śpią, pracują, wegetują w szkole-możliwe, ale zapewne dłubia przy UTach i mozolnie wydłubują kolejne km żeby zadziwić kolejne dresowozy na światłach
a co ??? ktos mnie widzial jak wzialem ta bejke na A4 ?? 3 lysych osiwialo jak ich "3" wymiekla spod swiatel i nie mogla dojsc FIATA UNO Heh - jednak to moje pudelko toczy sie dosyc zwawo
a co ??? ktos mnie widzial jak wzialem ta bejke na A4 ?? 3 lysych osiwialo jak ich "3" wymiekla spod swiatel i nie mogla dojsc FIATA UNO Heh - jednak to moje pudelko toczy sie dosyc zwawo
buehehe zbieg okoliczności
ps. dmuchałem w dump valve i raczej jest ok, można wdmuchać powietrze w tą rure ale płuca ledwo zipią