jak zlozyc turbo??

turbo, głowica, dolot, układ paliwowy, itp.

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

mr2j
Użytkownik
Miejscowość: Sochaczew
Auto: Punto GT

jak zlozyc turbo??

Post autor: mr2j »

heyo

Potrzebuje jakis schemacik, opis jak zlozyc turbo. Mam wszystko rozlozone na czynniki pierwsze i potrzeba mi co i jak pokolej skladac

P.S. oczywiscie ja nie rozbieralem ;) wiec nie mam opcji zloz w odwrotnej kolenosci jak rozbierales :P

Pozdro
Awatar użytkownika
DeviL
Punto2 killer
Miejscowość: Kraków
Auto: Inne

Post autor: DeviL »

Use google (niekiedy sa rysunki pogladowe w firmach spylajacych zestawy naprawcze), napisz tez jakie turbo ? :twisted:
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a ;)
Lui
Spamer :P
Auto: Uno 1.3T
Kontakt:

Post autor: Lui »

Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
Awatar użytkownika
chemmist
Zaawansowany użytkownik
Auto: Uno 1.3T

Re: jak zlozyc turbo??

Post autor: chemmist »

mr2j pisze:heyo

Potrzebuje jakis schemacik, opis jak zlozyc turbo. Mam wszystko rozlozone na czynniki pierwsze i potrzeba mi co i jak pokolej skladac

P.S. oczywiscie ja nie rozbieralem ;) wiec nie mam opcji zloz w odwrotnej kolenosci jak rozbierales :P

Pozdro
jak chcesz to samemu poskładać i wrzucić do auta to imo sobie daruj
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse
mr2j
Użytkownik
Miejscowość: Sochaczew
Auto: Punto GT

Re: jak zlozyc turbo??

Post autor: mr2j »

chemmist pisze:
mr2j pisze:heyo

Pozdro
jak chcesz to samemu poskładać i wrzucić do auta to imo sobie daruj
heh no co ty :roll: az taki magik to ja nie jestem zeby w garazu dlubac przy tb2810 i wrzucac do auta

turbinka nie nadaje sie do regeneracji a bede mial dojscie do takiej tylko stara idzie w rozliczeniu i chce jak najwiecej na niej urwac :twisted: dluuugo by opowiadac :D

mam tez pytanie gdzie mozna wystrojc auto na smt6 w miare tanio bo stara padal od "mikro strzalow"(tak mi sie wydaje) tzn po odpuszczeniu gazu strzelalo z koncowy jak armata :shock:

Lui dzieki za link bardzo pomocny
ODPOWIEDZ