microplex
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
Mikroplex jest odpowiedzialny za zapłon.
Ten z czerwoną kartką jest z starszej wersji i nie ma odcinki ( nie wiem czy to się sprawdza ale podobno tak )
Ten z czerwoną kartką jest z starszej wersji i nie ma odcinki ( nie wiem czy to się sprawdza ale podobno tak )
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
To jak ??? Bo juz nie rozumiem jak zaloze z czerwona naklejka to nie bedzie palil silnik ??? Paliwo jest odcinane ??? To moze jakis sygnal płynie tym kabelkiem co sie komunikuje Microplex z ECU (co Zibi122 pytał w innym poscie) z pinu 1 ecu do pinu 21 microplexa.
Fiat Uno Turbo 1301 Turbo@150HP 216Nm - zdedchło
Fiat Uno Turbo 1583 Turbo@???HP ???Nm - w trakcie
Lancia Dedra Integrale 2.0 DOHC 8v 4x4 Turbo - sprzedana
Fiat Uno 1372 narazie bez turbo
- śmigam
Fiat Uno Turbo 1583 Turbo@???HP ???Nm - w trakcie
Lancia Dedra Integrale 2.0 DOHC 8v 4x4 Turbo - sprzedana
Fiat Uno 1372 narazie bez turbo

-
- Spamer :P
dokładnie chodzi o ten kabelek 21 z czerwonego nie ma wogóle wyjścia do kompa
przerabiałem ten temat próbowałem nawet zapiąc kpl tzn stary komp i microplex z czerwoną kartką i też kibel chociaż wg schematu ktory miałem niby ma byc p&p
i tu z pomocą przyszedł ecumaster który przesuwa odcinke tam gdzie chcesz 

-
ale co mam jaśniej napisac? nie wiem ale spróbuje
u mnie ecumaster steruje większymi wtryskami sygnał o czasie i długości bierze z ori kompa następnie tuż przed odcinką tj 6800 wyłącza odczyt z kompa i zaczyna kopiowac od tego momentu nie zależnie co ma na wejściu, podaje czas wtrysku dokąd mu zadasz u mnie 8000 ale można duużo wiecej tylko pytanie brzmi co na to korby
mam nadzieje że o to chodziło 

-
- Aktywny użytkownik
a idzie zrobić tak żeby całkowicie wywalić komputer a wszystkim zajmie się ecumaster?hz10 pisze:ale co mam jaśniej napisac? nie wiem ale spróbujeu mnie ecumaster steruje większymi wtryskami sygnał o czasie i długości bierze z ori kompa następnie tuż przed odcinką tj 6800 wyłącza odczyt z kompa i zaczyna kopiowac od tego momentu nie zależnie co ma na wejściu, podaje czas wtrysku dokąd mu zadasz u mnie 8000 ale można duużo wiecej tylko pytanie brzmi co na to korby
mam nadzieje że o to chodziło
-
- Kontakt:
niestety ecumaster nie ma wystarczająco dużo korekcji tj lambda, temp silnika, temp. powietrza, nagłe zmiany położenia przepustnicy
aczkolwiek tak żeby jezdziło pewnie by się dało
aczkolwiek tak żeby jezdziło pewnie by się dało

Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl