ps. silnik w kupie i teraz cichutko chodzi
kable WN jakiej firmy polecacie + świece
-
marcin77
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
kable WN jakiej firmy polecacie + świece
janmory słyszałem że są do kitu, więc jaki
, i pytanko jeszcze podobno od 1.4 (bez turbiny) uno podchodzą (ważne aby były dłuższe z tego co pamiętam), dodatkowo prosze o ceny od - do
, no i to samo dotyczy świec, NGK chyba będe tylko jaki typ czy model
,
, uszczelki, linki, filtry, płyny powymieniane, i na koniec zbiornik do montażu pozostał...... a potem daj boże nareszte aby $$ i cierpliwości starczyło 
lancia dedra 2.0t
- mops
- "Cichociemny"
- Kontakt:
idz do sklepu, niech rusza dupe zza biurka i rzuca okiem w katalog swiec NGK (bo chyba takowy posiadaja) i w/g katalogu ci sprzedadza...marcin77 pisze:kupiłem ngk jakiś kod końcówka 330, ale mechanik powiedział że za zimne i jutro wymienie , a kable janmor(nie śmiać się)
Niemiecki temperament - hiszpańska precyzja 
-
marcin77
- Spamer :P
wg. katalogu takie dał (żone wysłałem bo robota niestety) ale jutro wymienie na inny model, mało teraz ludzi w temacie, w intercarsie to już wogóle tragedia (kompletnie nie znają się - tylko nos w katalog i wertuje i "jajO" znajduje)mops pisze:idz do sklepu, niech rusza dupe zza biurka i rzuca okiem w katalog swiec NGK (bo chyba takowy posiadaja) i w/g katalogu ci sprzedadza...marcin77 pisze:kupiłem ngk jakiś kod końcówka 330, ale mechanik powiedział że za zimne i jutro wymienie , a kable janmor(nie śmiać się)
lancia dedra 2.0t
- mops
- "Cichociemny"
- Kontakt:
jezeli kupiles z katalogu NGK to w jaki sposob mechanik wiedzial ze sa za zimne ?? magik czy jak ??marcin77 pisze:wg. katalogu takie dał (żone wysłałem bo robota niestety) ale jutro wymienie na inny model, mało teraz ludzi w temacie, w intercarsie to już wogóle tragedia (kompletnie nie znają się - tylko nos w katalog i wertuje i "jajO" znajduje)mops pisze:idz do sklepu, niech rusza dupe zza biurka i rzuca okiem w katalog swiec NGK (bo chyba takowy posiadaja) i w/g katalogu ci sprzedadza...marcin77 pisze:kupiłem ngk jakiś kod końcówka 330, ale mechanik powiedział że za zimne i jutro wymienie , a kable janmor(nie śmiać się)
Niemiecki temperament - hiszpańska precyzja 
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Żarówki, podświetlanie tablicy rejestracyjnej, nakrętki śrubki o odpowiedznich rozmiarach, znam takiego co aku ma od malucha w UT
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki