no ma troche mankamentow
z 5 metrow wyglada super ale juz z 2 metrow widac sporo wad ktore chce poprawic ale bez zadnych przerobek tylko seria
moze bardziej sie oplaca szukac elementow z nowszych uno (blizej 2000 roku) i po prostu pomalowac nowe a nie naprawiac stare?
longquan pisze:no ma troche mankamentow
z 5 metrow wyglada super ale juz z 2 metrow widac sporo wad ktore chce poprawic ale bez zadnych przerobek tylko seria
moze bardziej sie oplaca szukac elementow z nowszych uno (blizej 2000 roku) i po prostu pomalowac nowe a nie naprawiac stare?
zalezy w jakim stanie znajdziesz i jak je zabezpieczysz przed korozja... W uno to loteria... Uwierz mi ze wiem co mowie
longquan pisze:no ma troche mankamentow
zajrzyj pod dywany i pod tapicerka na tylnych nadkolach w bagazniku..
Zibi122 pisze:Elementy pasują nawet z 2000 roku a mozna i nowe kupić zamienniki.
Mops. Możesz zdradzić coś wiecej co nowy właściciel chce zrobić z twojego byłego UT?
niestety ale chyba drut-tjunink ;-(
Niby mil stycznosc z porzadnymi autami ale chyba w snach bo z UT`em nie dawal rady.. Cos niby mu przerywalo wiec zadzwonil (z objawow wyszlo ze pompa i kazalem mu podmienic - dostal druga kpl.) to stwierdzil ze pojedzie na komputer na diagnoze i za ch... nie dawal sie przekonac ze po to dalem mu cala literature zeby wlasnie o diagnostycze via pc zapomnial. Stwierdzil ze sie nie znam wiec powiedzialem "rob jak chcesz" i konczylem parade.
Niby ma byc stozek, kubly i cos jeszcze. Ale cosik nie bardzo w to wierze..
mops pisze:zajrzyj ... pod tapicerka na tylnych nadkolach w bagazniku..
Witam wszystkich UT- maniaków.
jako, że przymierzam się do zakupu trafiłem w sieci na Wasze forum. nie przeczę - dostarcza mi ono wielu wiadomości.
co do powyższego to oglądałem ten element w tym UT.
był bardzo solidnie pospawany - wszysko skoroduje a to pozostanie
PS.
gdybyscie mieli jakiś namiar na kogoś kto sprzedaje UT bardzo proszę o kontakt.
longquan pisze:A orientujesz się może jaki może być koszt lakierowania no i czy oplaca się lakierować też plastikowe zderzaki ?
Pozdrawiam
co do lakierowania - podejrzewam ze chcialbys jak najtaniej, moze prysnij go zwyklym lakierem akrylowym (tanszy niz byle jaki metallic) a potem na to poloz tylko "blyszczyk" czyli bezbarwny lakier. Ja tak prysnalem moje UT i powiem ze efekt byl zajefajny - wysoki polysk i gleboka czern...
to jest bardzo pozytywna opcja mialem tak ccsa zrobionego wygladal zajefajnie