Instalacja gazowa

Dyskusje "o wszystkim" i "o niczym" ;-)

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

ccTURBO
Użytkownik
Auto: Uno 1.3T

Instalacja gazowa

Post autor: ccTURBO »

co powiecie o tym??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85700657
Pytam bo wstępnie zamowiłem ale dziwbe jest to ze to juz dłóższy czas na allegro wisi i nikt nie bierze....podejrzane ;(

Jest to złe i sie nie nadaje czy jak??

dzieki i pozdrawiam
Awatar użytkownika
ZibiUT
"FireStarter"
Miejscowość: Kampinos
Kontakt:

Post autor: ZibiUT »

Generalnie panuje opinia, szczególnie pośród własisieli UT ze jak Uno Turbo to nie gaz. Jeździć się da ale żadna przyjemność po za tym jak juz gaz to wtrysk. A nie założysz wtrysku do za 5000 zł do samochodu o najczęściej niższej wartości.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
Unoxxx
Użytkownik

Post autor: Unoxxx »

Poprzedni właściciel mojego uno jeździł z gazem- ale odłączonym. Ja to wszystko wyrzuciłem. Jeśli nie będzie mnie stać na benz- trudno, w PKP też muszą zarobić :lol:
Awatar użytkownika
McBanan
Aktywny użytkownik
Miejscowość: CK Kielce
Auto: Uno 1.4T
Kontakt:

Post autor: McBanan »

Jak ktos sie decyduje na zabawe z UT to musi sie liczyc z kosztami paliwa ale cos za cos. Gaz w takim autku to porazka, wiem bo mam jeszcze Saaba 95 2,3 turbo 227KM i zapowiadalo sie pieknie z zagazowaniem tego autka. Gaz oczywiscie sekwencja wtryski o duzej wydajnosci (60KM sztuka) wiec teroretycznie powinno banglac ale w praktyce jest gorzej. Zwiedzilem juz wszystkie serwisy z gazem i niemoga sobie z tym poradzic bo jak sie przyciska to autko dlawi a na benzycne smiga fajnie :evil: . UT mam dosc krotko ale odrazu wiedzialem, ze gaz odpada jazda daje taka frajde ze malo ktore autko jest tak "hardcorowe".
UT 1,4 Racing
ccTURBO
Użytkownik

Post autor: ccTURBO »

McBanan pisze:Jak ktos sie decyduje na zabawe z UT to musi sie liczyc z kosztami paliwa ale cos za cos. Gaz w takim autku to porazka, wiem bo mam jeszcze Saaba 95 2,3 turbo 227KM i zapowiadalo sie pieknie z zagazowaniem tego autka. Gaz oczywiscie sekwencja wtryski o duzej wydajnosci (60KM sztuka) wiec teroretycznie powinno banglac ale w praktyce jest gorzej. Zwiedzilem juz wszystkie serwisy z gazem i niemoga sobie z tym poradzic bo jak sie przyciska to autko dlawi a na benzycne smiga fajnie :evil: . UT mam dosc krotko ale odrazu wiedzialem, ze gaz odpada jazda daje taka frajde ze malo ktore autko jest tak "hardcorowe".
Nooooo ;) Do zabawy benzyna a w trase to na gaziku ;) Jakoś postaram sie pogodzić ;)
Szkoda bardzo ze nie wtrysk ale narazie jestem "bezrobotnym studentem" i jakos pokulamy ;)

pooozdrawiam
codename
Obserwator

Post autor: codename »

ja u siebie mialem gaz i zlego slowa o nim powiedziec niemoge. roznica wyczuwalna byla wylacznie przy tankowaniu. pzdr
drive slow but low
ODPOWIEDZ