Witam mam taki problem a mianowicie zlozylem PGT w zasadzie na nowo palil chodzil podawal paliwo nie chodzil na wolnych bo czekalismy na graty icka itp a teraz moj problem po zalozeniu wszytskich gratów nie podaje paliwa na listwe wtryskowa stal moze 4dni na zimnym i sie obrazil Nie zapala sie wogole CODE wczesniej zapalalo sie i gaslo nie wiemy jak do niego podejsc zeby podawal paliwo moze ktos pomoze
-pompa paliwa sprawdzona
-wszystkie bezpieczniki również
-kable tak samo no chyba ze cos przeoczone bo walka do 5 rano nas delikatnie wyczerpala
Może ma ktoś jakis pomysł
PS: Paliwo jest na pewno o o 3 jechalem na stacje po paliwko
PUNTO GT25R LIKWIDACJA MAŁYCH USTEREK ALE JUZ LATA
Tak wiem ze musi zgasnac ale wogole sie nie zapala ! wiec nie ma jak zgasnac bo nie zapala sie i nie podaje paliwa A powoli juz zaczynam miec dosc tego samochodu
ups zle przeczytalem:) to w takim razie sprawdz czy zarowka w code nie spalona moze zbieg okolicznosci potem sprawdz napeicia czy dochodza, po drodze jest ta puszka od immo. ew sprobojcie zapalic auto na holu moze sie zapowietrzyl uklad i jest lipa...tez bylo kilka takich przypadkow, ew spawdz czujnik udezeniowy kolo kierowcy albo go omin
Spoko zarówka sprawdzona wiec to nie przypadek zapowietrzyl sie raczej nie bo pompa wogole nie pracuje czujnik uderzeniowy wciskalismy powoli koncza sie pomysly co mu odj....lo
Tak kontroliki inne sie pala normalnie nie zapala sie CODE wogole i nie podaje paliwa Ulepek zlozony icki pierdoly a tu lipa obrazil sie i nie chce podawac paliwa
Sprawdzilem to sa niby te dwa srebrne chyba ze sie myle ale od Tego CODE wogole by sie nie zapalalo ?? wczesniej bylo ok zapalalo sie i gaslo a teraz ni chu.. nie zapala sie wogole
W srzynce bezpiecznikow sprawdzalem odpinalem i wpinalem te kable przekazniki sprawdzone zostal tylko ten duzy czarny hella ale on chyba jest od spryskow lamp chyba ze sie myle nie wiem jutro chyba bedziemy sciagac caly ficmic i posprawdzamy czy jakis kabelek nie zostal gdzies uszkodzony narazie pomysly sie skonczyly sprawdze jeszcze iskre ale jak CODE wogole sie nie pali to jest raczej kwestia immo gdzies cos sie uje...lo
Sprawdzałes na tyle ile moglem wtyczki itp nie mam juz pomyslow moze jakis kabelek sie upierniczyl jak icka montowalismy jedyne co bylo wymontowane to sprezarka klimy a i jeden kabel który wychodzi z osłonki na gorze rozrzadu wtyczka na dwa piny ale jeden kabelek moze ktos sprawdzic gdzie to ma isc moze to bedzie to ale szukalismy i nie mozemy znalesc gdzie to podpiete ma byc