"niski" lewarek
- ed hunter
- Obserwator
- Auto: Uno 1.3T
"niski" lewarek
szukam jakiegos "niskiego" lewrka do awaryjnego podniesienia pgt ( mojego kupilem juz z obnizonym zawiasem o jakiej 30-40 mm) w przypadku zlapania kapcia, seryjny jest lipny, progi sie niszcza od niego, przymierzam sie do trapeza od bmw x3/x5, wydaje sie niski i ma dlugie pokretlo, ale jeszcze zapytam bo moze ktos ma jakies lepsza propozycje?
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Re: "niski" lewarek
Żaba zwykła lub niskoprofilowa.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
- ed hunter
- Obserwator
zaba troche waży
a trzeba zchodzic z masy, na podnosnik dwukolumnowy jak wjezdzam to przodem na najazdy bo inaczej nie ma opcji

-
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Gdansk
ja tam jeżdżę z dojazdówką w sprayu i nie mam ze sobą ani lewarka ani zapasu i to jest oszczędność na masieed hunter pisze:zaba troche ważya trzeba zchodzic z masy, na podnosnik dwukolumnowy jak wjezdzam to przodem na najazdy bo inaczej nie ma opcji

Punto GT 2.0 8VT
-
- Spamer :P
- Kontakt:
Jak to się sprawdza w praktyce? Ile można na tym przejechać, czy tylko najbliższy wulkanizator i opona do łatania? Nie mam nawet miejsca na koło zapasowe i może też bym coś takiego sobie sprawił 

Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
-
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Gdansk
ja jestem mega zadowolony naprawiam opone i najczesciej zapominam dopiero przy zmianie na letnie badz zimowe sobie przypominam, niby podaja zeby nie przekraczac 45km/h czy cos ja tam latalem nawet po 200 i duze przebiegi i nic sie nie dzialoLui pisze:Jak to się sprawdza w praktyce? Ile można na tym przejechać, czy tylko najbliższy wulkanizator i opona do łatania? Nie mam nawet miejsca na koło zapasowe i może też bym coś takiego sobie sprawił
jedyna wada to ze przecietej opony nie naprawi
Punto GT 2.0 8VT
- kwiatek.pl
- Spamer :P
- Miejscowość: RADOM
- Auto: Uno 1.4T
jak chcesz to wrzuce ci skana z ostatniego auto swiata poradnik,byl jakis test...