coś się (znów) spsuło
- Echuu
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Auto: Inne
coś się (znów) spsuło
wszystko było fajnie pięknie cud malina dokąd nie wjechałem do garażu (nie do końca wjechałem bo się powiesiłem na 4cm stopniu, autko zgasło i już nie odpaliło - po przekręceniu kluczyka w stacyjce nie słychać tego bzzzt co robiła pompa paliwowa, rozrusznik normalnie kręci - założyłem większe opony i udało mi się wepchnąć auto do tego garażu (i tak gdzieś przytarłem) ale to że nie chce odpalić mówiąc lekko mnie załamało teraz 

Lancer Evolution IV
- Drupi
- Obserwator
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
Re: coś się (znów) spsuło
a nie rozwaliles ukladu paliwowego 

Fiat Uno 2.0 16VT Integrale
Volvo V70 '00 - 2.4 20V
Pug 307 SW 1,6
Volvo V70 '00 - 2.4 20V
Pug 307 SW 1,6
- Echuu
- Aktywny użytkownik
w środku auta jest po stronie pasażera, z tego co wiem od spodu nie idą też żadne kable stąd też moje zagubienie w tej całej akcjiDrupi pisze:a nie rozwaliles ukladu paliwowego
Lancer Evolution IV
-
- Spamer :P
Sprawdz czy nie urwales kabla od pompy paliwa, albo czy jej nie rozwaliles
-
- Spamer :P
- Miejscowość: Mysłowice
- Auto: Punto GT
znam to auto (złom) i radze Ci cały układ zrobic od nowa 

- Echuu
- Aktywny użytkownik
cały układ jest jak najbardziej ok, jest w duuużo lepszym stanie jak ten co miałem wcześniej - żadna rurka nie jest skorodowana od zewnątrz przynajmniej
tak czy siak doszedłem do tego co było sednem problemu - urwał się czerwony przewód (+) od cokołu przekaźnika sterującego koło akumlatora, naprawione i silnik odpala znów jak trzeba - od razu wyszło na jaw że coś jest nie tak z pompą wody gdyż strasznie hałasuje jej koło od paska klinowego, rusza się na boki przy odpalonym silniku - rozumiem że znaczy to że pompa jest do wymiany?
tak czy siak doszedłem do tego co było sednem problemu - urwał się czerwony przewód (+) od cokołu przekaźnika sterującego koło akumlatora, naprawione i silnik odpala znów jak trzeba - od razu wyszło na jaw że coś jest nie tak z pompą wody gdyż strasznie hałasuje jej koło od paska klinowego, rusza się na boki przy odpalonym silniku - rozumiem że znaczy to że pompa jest do wymiany?
Lancer Evolution IV
- triskalion
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Warszawa/Chorzów