niedlugo bedzie zapewne fotorelacja A powiem wam tylko w tajemnicy ze nastepne OZU organizuje ja i bedzie ono w okolicach Torunia....Na sobote bedzie wynajety tor ( jakas tam zrzutka bedzie , jeszcze do dogadania ) wiec mam nadzieje ze wpadniecie wieksza ekipa szczegolnie slask
Uno 1.3 Turbo seria na miasto
Uno 1.4 16V - rally car
Tschoob pisze:niedlugo bedzie zapewne fotorelacja A powiem wam tylko w tajemnicy ze nastepne OZU organizuje ja i bedzie ono w okolicach Torunia....Na sobote bedzie wynajety tor ( jakas tam zrzutka bedzie , jeszcze do dogadania ) wiec mam nadzieje ze wpadniecie wieksza ekipa szczegolnie slask
wyobraź sobie jak śląsk podbije do warszawy i tam spikniemy sie wszyscy i całą późniejszą trasę przejedziemy kolumną oj działo by sie nieźle na trasie do samego torunia
UNO 1.0 i e S "FIREgrom" ---> robi się wypaśne...
UNO 1.3 turbo "TURBOgrom" ---> już tylko killer...
Tschoob pisze:niedlugo bedzie zapewne fotorelacja A powiem wam tylko w tajemnicy ze nastepne OZU organizuje ja i bedzie ono w okolicach Torunia....Na sobote bedzie wynajety tor ( jakas tam zrzutka bedzie , jeszcze do dogadania ) wiec mam nadzieje ze wpadniecie wieksza ekipa szczegolnie slask
Jak mi nic nie odwali, nic się nie posypie, będą fundusze i burbo sprawne to jadę uniakiem
Jak mi nic nie odwali, nic się nie posypie, będą fundusze i burbo sprawne to jadę uniakiem
to się śpiesz i zmieniaj setup, bo OZU już wnet
UNO 1.0 i e S "FIREgrom" ---> robi się wypaśne...
UNO 1.3 turbo "TURBOgrom" ---> już tylko killer...