ale z braku laku...to wiadomo
"ja wiedziałem że tak będzie musiało coś być"DeviL pisze:Ja wiedzialem ,ze tak bedzieMozna sie jedynie umawiac w grupkach na jakis 1/4 milowych imprezach
No tak ale w przypadku terenów które trzeba zarazerwować i opłacić trzeba wcześniej zebrać kase od chętnych i opłacić miejscówke. W przypadku toru na Wyrazowie trzeba dysponować kasą 800złArson pisze:Panowie a co myślicie na temat Wyrazowa ( k. Częstochowy). Tam co prawda nie ma jak zrobić 1/4, ale na zręcznościówkę tor jak najbardziej pasuje.
JARO_Cz-wa pisze:No tak ale w przypadku terenów które trzeba zarazerwować i opłacić trzeba wcześniej zebrać kase od chętnych i opłacić miejscówke. W przypadku toru na Wyrazowie trzeba dysponować kasą 800złArson pisze:Panowie a co myślicie na temat Wyrazowa ( k. Częstochowy). Tam co prawda nie ma jak zrobić 1/4, ale na zręcznościówkę tor jak najbardziej pasuje.![]()
Żeby taka impreza się odbyła jest potrzeba osoba która to zorganizuje, a takiej w całym tym pomyśle jak narazie brak![]()
Co do mojego uczestnictwa - niestety, ale na chwile obecną każdy weekend przez najbliższe miesiące jestem uziemiony innymi obowiązkami i niestety nie dam rady uczestniczyć
Przyznam, że mi to jakoś umknęłopartyzantpl pisze:Pomysł ten zapodałem stronę wcześniejChętnych brak, ale może w okresie wakacyjnym ktoś znajdzie czas
Podrzucam wyniki z ostatniego sprintu, żeby ktoś mógł zobaczyć czy jest sens jechać:
http://www.automobilklub.opole.pl/dokum ... t/elgr.pdf" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
UT i PGT startują w grupie 5A (pojedynczo turbodoładowane benzyniaki do 1450ccm i wolnossące do 2050ccm)
Hmm - jak nic nie pójdzie się je...ć w aucie to powinienem się znaleźć w przedziale ET = 14,000 - 14,500s. jednak w tabelach są czasy ET+RT a z tym RT to u mnie różnie bywało, bo albo fals, albo zdrowo ponad 0,5sekuniak 1.4T pisze:jesli schodzisz do ~13 to nawet mogłbys wygrac
Nie jestem pewien czy dobrze kojaże, ale Devil ma chyba więcej niż 1,4uniak 1.4T pisze:mysle ze z forum to tylko zibi i devil mogli by powalczyc, sory jak kogos pominałem ale chyba tylko oni maja ponad 170km
edit: swego czasu mrowczan no i zapomniałem o hz10