KFAS pisze:FIDO pisze:uzgodniłem właśnie telefonicznie, że przepływka sie poszuka i jeśli jest dotrze do mnie w piątek przed południem
to spoko

oby ojciec nie zapomnial
Masz mozliwosc sprawdzenia tego kompa czy byl kopany i czy program wstepnie jest dobrze zrobiony?? i jak sadzisz ile turbo ładuje?? wszelskie info mile widziane

Nie mam możliwosci porównania i sprawdzenia czy program jest dobrze zrobiony bo sie tym nie zajmuje.
Ile ładuje turbo nie patrzyłem bo predkości dochodziły do 140 na dopuszczalnych 40 wiec nie miałem na to czasu jak poskładam wszystko do kupy z dobra przepływka i normalna dźwignią zmiany biegów to protestuje.
hehe tylko uwazaj na moja fure

bo te opony to serio max tandeta

a co do tej dzwigni to nawet mi nie mow

jak sie dowiedzialem ze jest obcieta to odrazu ze zlomowiska wytargalem nowy patyk

niestety galki orginalne byly zajechane.. wiec pozostanie moja metalowa.. ale ona akurat mi sie podoba wiec jest luz...
a powiedz czy po zmianie (oszukaniu przeplywki) auto jakos stalo sie mocniejsze czy ogolnie zaczelo lepiej pracowac.. aha zapomnialem ci powiedziec ze jak odebralem od mechanika nr1

auto totalnie nie jechalo z dolu

i pokopalem lekko przy takim malym gagecie co jest po lewej stronie silnika (patrzac od przodu) co wyglada jak aparat zaplonowy

i troszke sie poprawilo.. wiec moze teraz trzeba by to jeszcze raz ustawic ?? jakos z przyrzadami a nie na OKO

jak ja to zrobilem
i kurcze ciekawe czemu ta kontrolka wtrysku nie zapala sie... hmmm
moze by wpiac dla testu ten 2 komp polski... mozliwe ze programowo jest wylaczona??