Ania pisze:jakis czas temu znalazlam ut z osprzetem za 3000
to juz lepiej kupic jakiegos strucla za 8 stowek i go zrobic pod siebie tym bardziej ze masz czym jezdzic wiec mozesz pomalutku sobie silniczek szykowac itd a potem tyko siup do nowej budy i
Ostatnio zmieniony pt gru 16, 2005 3:12 pm przez mops, łącznie zmieniany 1 raz.
ziuzio pisze:Buda 5d jest cięższa o tylne drzwi oraz ten profil przy tylnych drzwiach, waży to tyle co wór piachu
a ja mialem wrzucac 1.3 t do 5d SX to w koncu dwie literki wiecej i dwa worki piachu tez najpierw trzeba sprawdzic mase w katalogu, a nie siac popeline. sprawdzilem i kazde 5d jest ciezsze od 3d o 10 kg. oj ziuzio jakies mizerne te twoje worki (woreczki )
Uno 45 3d-725 kg, uno 45 5d-735 kg, uno 75SX 3d-820 kg, uno 75SX 5d-830 kg, uno turbo-875 kg - tak jest w dokumentacji dostarczonej do mojego autka(pochodzenie Austria, a tam nie klamia lol).
ps.uwaga do kogos na gorze: prosze dostosowac forum do obecnosci kobiet (kilka postow wyzej jest cytat : "Ania napisal"-to niedopuszczalne
Unoxxx pisze:ps.uwaga do kogos na gorze: prosze dostosowac forum do obecnosci kobiet (kilka postow wyzej jest cytat : "Ania napisal"-to niedopuszczalne
Napisz do "phpBB Group", żeby uwzględniali płeć użytkowników forum
sprawdzilem co na temat wagi pisze Diter Korp ale niestety nie znalazłem . Ale nadal twierdze ,żę kolejna para drzwi ,zawiasy , podnośniki szyb . 15 cm podłogi i dachu WAŻY WIĘCEJ NIŻ 10 kg.
a 3d ma dziure w miejscu tylnych drzwi? i jakie 15 cm podlogi i dachu? oprocz 5d mialem do niedawna 3d i wymiary zewn mialy takie same. dlugosc dachu nawet mierzylem i nie roznicy sie nawet o milimetr
ok ,może się rozpędziłem z tym dachem i podłogą . zapomniałem ,że 5d ma krótsze przednie drzwi , ale nadal jestem przekonany ,że jest większa różnica niż 10 kg.
jugo500 pisze:ok ,może się rozpędziłem z tym dachem i podłogą . zapomniałem ,że 5d ma krótsze przednie drzwi , ale nadal jestem przekonany ,że jest większa różnica niż 10 kg.
olac KG - 3d chyba sztywniejsze jest a to tez zaleta przy ponad 100KM.
czy jest sztywniejsze? no nie wiem. masywny slupek srodkowy spelnia jakas funkcje.poza tym sporo zalezy od kondycji budy.mialem do niedawna 3d ze stabilizatorem i rozporkami ale kiepski stan. moje 5d bez stab. i rozporek siakies przyjemniejsze jest.i w zakretach przyjemniejsze niz civic siostry...