Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest N lip 12, 2020 8:43 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt lis 02, 2010 5:14 pm 
Offline
Obserwator

Dołączył(a): Wt lis 02, 2010 5:02 pm
Posty: 4
Miejscowość: Rudna Mała
Auto: Uno 1.3T
Witam poszukuje kogos z okolic rzeszowa kto posiada uno 1.3 turbo poniewaz mam proble prawdopodobnie padł mi przepływomierz ale nie jestem pewiem i chciałbym to sprawdzic czyli podpiac z innego uno na chwile zeby sprawdzic czy to to .


kontakt na pw lub tel: 695 11 20 49

z góry dzieki za pomoc.:)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt lis 02, 2010 6:24 pm 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt mar 10, 2009 2:19 pm
Posty: 676
Miejscowość: RADOM
Auto: Uno 1.4T
napisz jakie objawy,co sie dzieje,itd.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt lis 02, 2010 10:55 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Pt cze 12, 2009 11:04 am
Posty: 522
Miejscowość: Mysłowice
Auto: Punto GT
na tym forum był gościu z jasła o ile dobrze pamiętam, z tym że kupe czasu go tu nie widziałem, nick pietro
poza tym w samym rzeszowie jeest gosciu, jak sie nie myle artur, co siedzi w fc wiec moze bedzie w stanie Ci jakos pomóc, poszukaj go tu bo kiedys cos wystawiał w dziale sprzedam a jak nie to na forum fckp.pl


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt lis 02, 2010 11:25 pm 
Offline
Obserwator

Dołączył(a): Wt lis 02, 2010 5:02 pm
Posty: 4
Miejscowość: Rudna Mała
Auto: Uno 1.3T
Jak odpalał to pochodził chwilke na wolnych obrotach i gasł a jak mu gazu dodałes troche to go dusiło i gasł a jak mu do spodu wcisłem to go dusiło jak by go zalewalo i tak jakby strzelał z dolotu i paliwem strasznie smierdziało.

a teraz to juz nawet nie odpala.

jutro ma przyjechac gosc z mielca ma takie uno 1.3turbo tylko tego starszego ale przepływka taka sama to sprawdze .

a moze to byc cos innego????


pozdrawiam na czasie pochwale sie na forum jak furka wyglada:)


Niestety okazało sie ze przepływke ten gosc ma inna ale sprawdziłem i nic dalej nie odpala:(

koledzy pomóżcie.

moja ma nr:0 280 200 051 a goscia miała : 0 280 200 046 jest w tym jakas duza różnica????


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz lis 04, 2010 8:17 am 
Offline
Aktywny użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sty 27, 2010 9:48 am
Posty: 173
Miejscowość: Warszawa/Chorzów
Auto: Uno 1.3T
Odepnij wtyczkę pd przepływki i zakręć silnikiem, jak na chwilę załapie i zdechnie to znaczy że przepływka kaput

_________________
Uno 1.3 Burbo


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So lis 06, 2010 8:27 pm 
Offline
Obserwator

Dołączył(a): Wt lis 02, 2010 5:02 pm
Posty: 4
Miejscowość: Rudna Mała
Auto: Uno 1.3T
No i tak sie dzieje:( ale przepływomierz juz jest w drodze do mnie zmienie i zobaczymy:D

:yay:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So lis 27, 2010 4:31 pm 
Offline
Obserwator

Dołączył(a): Wt lis 02, 2010 5:02 pm
Posty: 4
Miejscowość: Rudna Mała
Auto: Uno 1.3T
Przepływomierz załozony odpala lecz trzeba go trzymac tak na 2tys obrotów bo kopci na niebiesko bodajze i smierdzi paliwem . poprostu go zalewa bo po chili gasnie i jak wyciagne swiece to sa zalane;/;/


koledzy pomocy co to moze byc ????

czekam na jakies informacje.

pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N lis 28, 2010 8:17 am 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): So lis 17, 2007 2:07 pm
Posty: 165
Miejscowość: Tychy
Auto: Inne
Miałem podobne objawy z obrotami po zdjęciu przepływki myślałem ze padł czujnik temperatury wody a okazało się ze była walnięta kostka co wchodzi do niego.Nie wiem zobacz styki w przepływce możne zaśniedziałe


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL