Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest N lip 12, 2020 9:48 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: pytanie o czasy
PostNapisane: Śr wrz 22, 2010 10:41 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): N sty 11, 2009 9:08 pm
Posty: 198
Lokalizacja: Zawiercie
Wiec, mam pytanie - jakie czasy kreci na cwiartke uno/pgt z moca okolo 180-200 kunia? bardziej 15 czy blizej 14 sek?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr wrz 22, 2010 11:14 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt maja 29, 2009 1:03 am
Posty: 202
Miejscowość: Warszawa/Płońsk
Auto: Punto GT
pgt 187km/234nm
pomiar w 2os:

0-100 km/h: 6,3 s
0-400 m: 14,4 s
0-400 m: 159,7 km/h

0-10 km/h: 0,5 s
0-20 km/h: 1,1 s
0-30 km/h: 1,7 s
0-40 km/h: 2,2 s
0-50 km/h: 2,8 s
0-60 km/h: 3,4 s
0-70 km/h: 4,0 s
0-80 km/h: 4,6 s
0-90 km/h: 5,4 s
0-100 km/h: 6,3 s
0-110 km/h: 7,3 s
0-120 km/h: 8,3 s
0-130 km/h: 9,4 s
0-140 km/h: 11,3 s
0-150 km/h: 12,7 s
0-160 km/h: 14,5 s

0-100 m: 6,4 s
0-200 m: 9,5 s
0-300 m: 12,1 s
0-400 m: 14,4 s

0-10 km/h: 1 m
0-20 km/h: 3 m
0-30 km/h: 7 m
0-40 km/h: 13 m
0-50 km/h: 20 m
0-60 km/h: 30 m
0-70 km/h: 40 m
0-80 km/h: 53 m
0-90 km/h: 73 m
0-100 km/h: 97 m
0-110 km/h: 124 m
0-120 km/h: 157 m
0-130 km/h: 197 m
0-140 km/h: 267 m
0-150 km/h: 324 m
0-160 km/h: 402 m

0-100 m: 101,0 km/h
0-200 m: 130,5 km/h
0-300 m: 146,5 km/h
0-400 m: 159,7 km/h

Peak: 166 km/h

0-60 mph: 6,0 s
0-1/4 mi: 14,5 s
0-1/4 mi: 160,0 km/h
0-1/4 mi: 99,4 mph

_________________
www.facebook.com/punto16vT


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz wrz 23, 2010 12:30 am 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): So maja 23, 2009 1:54 am
Posty: 604
Lokalizacja: Puławy
Jakie urzadzenie daje takie eleganckie informacje?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz wrz 23, 2010 12:51 am 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): Pt maja 29, 2009 1:03 am
Posty: 202
Miejscowość: Warszawa/Płońsk
Auto: Punto GT
aplikacja Tempes GTx na telefony z symbianem i musisz miec do tego moduł gps

_________________
www.facebook.com/punto16vT


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz wrz 23, 2010 10:32 pm 
Offline
Aktywny użytkownik

Dołączył(a): N sty 11, 2009 9:08 pm
Posty: 198
Lokalizacja: Zawiercie
wielkie dzieki ;)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N wrz 26, 2010 9:46 pm 
Offline
"FireStarter"
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz gru 02, 2004 4:49 pm
Posty: 2098
Miejscowość: Kampinos
Auto: Uno 1.3T
moje uno 14.12 przy prawdopodobnie około 210-220 km

_________________
Obrazek
185KM & 232 Nm :twisted:

http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr lis 03, 2010 1:54 pm 
Offline
Zaawansowany użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz kwi 12, 2007 3:57 pm
Posty: 334
Miejscowość: Kraków
Auto: Uno 1.4T
kornat napisał(a):
aplikacja Tempes GTx na telefony z symbianem i musisz miec do tego moduł gps


A zna ktoś coś podobnego na androida?

_________________
Fiat Uno 1.4 TURBO i.e. nareszcie śmiga:))


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr lis 03, 2010 2:10 pm 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz wrz 11, 2008 8:15 pm
Posty: 715
Miejscowość: SZA
Auto: Punto GT
aDyno, nawet jakieś wykresy rysuje, full opcja :mrgreen:
KLIK

Ewentualnie Dynomaster KLIK

_________________
176B6.000 1372 GT
146A2.246 1301 TIE


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr lis 03, 2010 8:48 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz lis 30, 2006 10:11 pm
Posty: 968
Lokalizacja: Starachowice
to ja jeszcze poprosze do wm


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr lis 03, 2010 9:08 pm 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz wrz 11, 2008 8:15 pm
Posty: 715
Miejscowość: SZA
Auto: Punto GT
GPS Performance np.
KLIK :wink:

Nie brakuje tego typu softu, można zapodać na tel. z symbianem, androidem, windows mobile, win CE (czyli sporo popularnych navi), iphon'y itp.
Jak jest z dokładnością to nie wiem, ale z tego co czytałem po forach to dość wiarygodne, najlepsze te, które wykorzystują akcelerometr np. dynolicious na ajfołna.

_________________
176B6.000 1372 GT
146A2.246 1301 TIE


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz lis 04, 2010 10:43 am 
Offline
Aktywny użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz kwi 08, 2010 8:16 pm
Posty: 213
Miejscowość: Sosnowiec
Auto: Inne
goofer007 napisał(a):
najlepsze te, które wykorzystują akcelerometr np. dynolicious na ajfołna.


tego będę testował niedługo, wczoraj go nabyłem :twisted:

_________________
Lancer Evolution IV


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz lis 04, 2010 8:14 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz lis 30, 2006 10:11 pm
Posty: 968
Lokalizacja: Starachowice
goofer007 napisał(a):
GPS Performance np.
KLIK :wink:

Nie brakuje tego typu softu, można zapodać na tel. z symbianem, androidem, windows mobile, win CE (czyli sporo popularnych navi), iphon'y itp.
Jak jest z dokładnością to nie wiem, ale z tego co czytałem po forach to dość wiarygodne, najlepsze te, które wykorzystują akcelerometr np. dynolicious na ajfołna.

nie bangla, brakuje pliku setup.exe :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz lis 04, 2010 9:12 pm 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz wrz 11, 2008 8:15 pm
Posty: 715
Miejscowość: SZA
Auto: Punto GT
Ściągnąłem z legalnego źródła i dorzuciłem keygena, wersja ta sama, więc powinno zabanglać niestety nie mam na czym przetestować.

LINK
Jakby keygen nie działał, nie uruchamiaj dwuklikiem, tylko Start>>Uruchom>>cmd >>ścieżka do keygen.exe

Wrzuciłem też na forumowy serwer:


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

_________________
176B6.000 1372 GT
146A2.246 1301 TIE


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz lis 04, 2010 9:24 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): Cz lis 30, 2006 10:11 pm
Posty: 968
Lokalizacja: Starachowice
laptop mnie zrobił w balona i pokazał plik .cab jako .rar i dlatego nie wiedziałem ocb :wpysk:już działa poprzednia wersja wklejona przez ciebie :wink:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL