Forum Uno Turbo i Punto GT

www.unoturbo.pl , www.puntogt.pl
Teraz jest N lip 12, 2020 8:36 pm

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt gru 04, 2009 9:16 pm 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt mar 10, 2009 2:19 pm
Posty: 676
Miejscowość: RADOM
Auto: Uno 1.4T
tak jak w temacie

czy ktos mial moze taki problem albo wie jak mu zaradzic??
nie chce sie odpalic nawet w trybie awaryjnym
(nie chce stracic zakładek...)

niestety przywracanie systemu mam wyłączone :/


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt gru 04, 2009 10:13 pm 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn lis 03, 2008 8:32 pm
Posty: 793
Miejscowość: Skarżysko Kamienna
Auto: Inne
ściągnij jakieś uaktualnienie-instalacje i zainstaluj. Mi kiedyś pomogło :wink:

_________________
Punto GT >1.4 >> 1.4 k14 >>> 1.4 GT20s >>>> 2.0 16vt >>>>> 1.6 GT20s>>>>>>Coupe 20vt
.....psss......pssss.....pssssss :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt gru 04, 2009 10:24 pm 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt mar 10, 2009 2:19 pm
Posty: 676
Miejscowość: RADOM
Auto: Uno 1.4T
ale jak jak nie moge jej wlaczyc


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt gru 04, 2009 10:37 pm 
Offline
Spamer :P

Dołączył(a): So mar 15, 2008 1:25 pm
Posty: 996
Lokalizacja: SZA
Zrob sobie scana bo mozesz miec jakiegos wirusa


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So gru 05, 2009 12:07 am 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt mar 10, 2009 2:19 pm
Posty: 676
Miejscowość: RADOM
Auto: Uno 1.4T
robilem..paroma programami,nic nie bylo :(


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So gru 05, 2009 12:31 am 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz wrz 11, 2008 8:15 pm
Posty: 715
Miejscowość: SZA
Auto: Punto GT
No to tak:
Ściągnij program MozBackup LINK i zrób kopie zapasową wszystkiego co tam potrzebujesz (zaznacz sobie najlepiej wszystkie haczyki).
Jak operacja sie powiedzie:
Odinstaluj Firefoxa, wejdź w C:\Program Files\Mozilla Firefox i wywal cały folder.
dalej C:\Documents and Settings\twoj_profil\Dane aplikacji\Mozilla i też wywal.
Dla pewności wyczyść rejestr np. Ccleanerem LINK.

Ściągnij z neta firefoxa, najlepiej te samą wersje co miałeś wcześniej (MozBackup pokazuje wersję podczas robinia kopii zapasowej), zainstaluj i przywróć co trzeba. Powinno banglać :)

_________________
176B6.000 1372 GT
146A2.246 1301 TIE


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So gru 05, 2009 12:50 am 
Offline
Spamer :P
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt mar 10, 2009 2:19 pm
Posty: 676
Miejscowość: RADOM
Auto: Uno 1.4T
goofer



wielkie dzieki

zrobie to jutro wieczorem, bo rano jade tubiaczem do krakowa,wiec musze sie wyspać...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL